M+M

MARMAISTAJA

Ilouutinen

Marmaistaja automatisoi käsienheiluttelu-uutisoinnin.

COVID-19-pandemian talousvaikutukset ovat osuneet erityisen kovaa viestintä-, markkinointi-, mainonta-, media-, digi-, palvelumuotoilu-, yrityskulttuuri- muutos-, luovuus-, tapahtuma-, kokemus-, design-, intohimo-, näkemys-, sisältö-, brändi-, ajatus-, kasvu- ja markkinointiteknologiatoimistoihin. Niiden onkin aika uudistua, kehittää uutta ja ennakkoluulottomasti luoda kasvua.

Pöhinä- ja käsienheilutteluala on Jargonaattorille lähellä sydäntä. Verkon johtava sisältötyökalu valjastaakin big dataan ja koneoppimiseen perustuvan algoritminsa alan auttamiseksi. Apuun saapuu Marmaistaja.

Marmaistaja helpottaa jokaiselle toimistolle tuttua tuskaa – paljon hyviä uutisia itsestä kerrottavaksi, mutta disruptio ei jätä aikaa tiedotteen kirjoittamiselle. Anna Marmaistajan tehdä työ puolestasi! Syötä Marmaistajaan vain toimistosi nimi, oma nimesi sekä ala, jonka uusi aluevaltauksesi mullistaa. Marmaistajan syväoppiva algoritmi rakentaa alan keskusteluita, historiallista dataa ja whitespots-strategiaasi louhien julkaisuvapaan tiedotteen, joka täydellisesti kertoo mullistuksesi oivallukset koko mediakentälle.

Marmaistaja on lahja myös kiireisille alan medioille. Sisältöjen tuottaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Syötä Marmaistajaan vain sen toimiston ja henkilön nimi, joista haluat tehdä piinkovaa journalismia. Sisältö valmistuu silmiesi edessä, kiitos Marmaistajan Truly Journalistic Enginen. Muistathan myös kertoa uutisesta myös ao. toimistolle, jotta he voivat tehdä tarvittavat pivotoinnit liiketoimintaansa ja jakaa mahdolliset uudet tittelit.